Borovec

Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana – Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara, u gustoj borovoj šumi. Fantastični skijaški tereni, moderne žičare i ski liftovi, kao i veliki broj snežnih topova, učinili su Borovec jednim od najpopularnijih ski...

Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana – Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara, u gustoj borovoj šumi. Fantastični skijaški tereni, moderne žičare i ski liftovi, kao i veliki broj snežnih topova, učinili su Borovec jednim od najpopularnijih ski centara u Jugoistočnoj Evropi.

More

Borovec There are 6 products.

Showing 1 - 6 of 6 items
  • Euphoria Borovec Hotel & Spa je luksuzan hotel smešten u mirnom delu skijališta, sa jedinstvenim pogledom na Rilu. Udaljen je 2 km od centra Boroveca, t.j. 30 minuta lagane šetnje.

  • Luksuzan hotel, Festa Chamkoria Borovec je okružen četinarskom šumom, udaljen je 2 km od centra Boroveca i početne stanice gondole, do koje postoji organizovan besplatni shuttle bus prevoz.

  • Luksuzni hotel Festa Winter Palace Borovec smešten je u borovoj šumi na svega 20 m od ski staze Červeno Zname i Sitnjakovo Ekspresa i 100 m od gondole, u blizini kafića i prodavnica.

  • Hotel Iglika Palace Borovec sa odličnom lokacijom, u centru, udaljen 150 metara od najbližeg ski lifta.

  • Hotel je udaljen oko 1,5 km od centra Boroveca i početne stanice gondole.

  • Radina’s Way je jedan od najboljih hotela u Borovecu po portalima TripAdvisor i Booking.com. Udaljen je oko 1,7 km od centra, u neposrednoj blizini hotela Lion, u predivnom ambijentu četinarske šume. Vrhunska usluga, ljubazno osoblje, veoma kvalitetni, ekološki materijali od kojih je hotel izgrađen i vrhunski dizajn enterijera je nešto zbog čega ovaj...

Showing 1 - 6 of 6 items